dijous, 11 de maig del 2017

Múltiple

Múltiple és una pel·lícula que tracta sobre un noi anomenat Kevin el qual, a causa d’haver patit abusos, ha desenvolupat 23 personalitats, cada una amb un punt fort per no patir més.
La seva psicòloga es dona compte d’això, i parla amb un consell per financiar una investigació d’aquesta síndrome. Ella sap la capacitat de canvi d’aquestes persones; ha vist com una personalitat amb diabetis s’havia de punxar insulina i les altres no…
Mentrestant, a la casa de Kevin i les 23 personalitats (té una habitació per a cada personalitat), hi ha segrestades 3 noies que “no han patit”, per tal de fer un ritus anomenat “ritual de la bèstia”. 2 de les 23 personalitats creuen en la bestia, les altres no i per aixo influeixen a l'única personalitat que és capaç de sortir a la llum quan vol i fer que qualsevol surti.
Línflueixen per poder tenir pista lliure per preparar el ritual de la bèstia, on es despertarà la 24a personalitat, una personalitat sense debilitats.
A la vegada, les noies observen el comportament de Kevin, i la psicològa rep e-mails de les altres personalitats de Kevin demanant ajuda. És en aquest moment quan uns successos inesperats ens desvetllen com funciona la ment de Kevin i què ocorrerà després…


Per Pablo Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada