dijous, 18 de maig del 2017

Call of Duty WW2


A l’estació de tren de Saint Lazare de París, a l’alba, va sortir una imatge publicitària que confirma la data de sortida, el dia 3 de novembre de 2017, del videojoc Call of duty WW2.


Aquest joc tracta d’acció, motiu pel qual a moltes persones els agrada. En aquest cas, l’han ambientat en un context més antic, i no futurista, perquè és més realista. Per exemple, al Call of duty World WAR, els moviments dels personatges es pareixen més als d’una persona real. El nou joc és realista perquè en la campanya, quan et disparen, et fereixen com si fos de veritat i cal anar a l’esquadra perquè et curi la persona encarregada.


La campanya serà emocionant perquè el començament del joc és el desembarcament a les platges de Normandia, després s’aniran a França per alliberar París i finalment anirien a Alemanya on es disputaria una de les batalles més importants.


De moment no hi ha més informació, però entre el 13 i el 15 de juny, en Los Angeles (California), explicaran tot el que entrarà en aquest joc.


Podeu consultar tota la informació que desitgeu al voltant del videojoc a la pàgina següent: https://www.callofduty.com/es/wwii



Joseph Álvarez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada