divendres, 27 de gener del 2017

COCACOLA MUSIC EXPERIENCE 2016

El 15 d’octubre de 2016 es va celebrar a Madrid, al ‘Palacio de los deportes’, actualment anomenat WiZink Center, el festival Coca-cola music experience. Aquesta va ser la sisena edició d’aquest festival de música internacional i nacional patrocinat per la marca de begudes Coca-Cola.

Aquest festival es una idea que va tenir la marca Coca-Cola fa 6 anys, pensada per ajuntar a grans artistes en un gran escenari amb un preu més econòmic per al públic, ja que les entrades no sobrepassen els 25 euros.

Aquest any, el festival va portar a artistes de gran reconeixement que mai havien estat de concert a Espanya, i per això va tenir molt èxit. Va fer sold out d’entrades en un mes, omplint així el palau més important d’Espanya. Alguns d’aquests artistes són: Meghan Trainor, Bea Miller, HomeTown i també Benji&Fede.

Aquesta edició va ser molt emotiva, ja que el grup ‘Auryn’, que havien anunciat la seva separació recentment, va decidir que el seu concert de comiat seria al festival. A més, en la seva actuació van portar una girlband espanyola com a invitada especial anomenada Sweet California. El presentador d’aquest festival va ser el conegut locutor dels40, Tony Aguilar.


tomaahiiiiiiiielccmecomomolaaaasemereceunaolaaa.jpgestadiotochuloccmedosmildiecyseis.jpg



















Emma Carmona i Andrea Hermosilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada