dijous, 4 de juny del 2015

Torneig de futbol

Aquests últims dies han estat fent partits de futbol a l'hora del pati alguns alumnes de cada curs, de 1r fins a 4rt. S'han apuntat 13 equips, els guanyadors rebran un premi.
Va començar el dilluns 11 i va acabar la setmana passada.


Aquest torneig ha estat organitzat per un alumne de 1r d'Eso que es diu Jonathan Escudero i l'ajuda del professor d'educació Física Jordi Pijoan.



Aquí us deixem una petita entrevista amb el protagonista del torneig, Jonathan Escudero.


-Com has organitzat el torneig de futbol a l'hora del pati?


Vaig començar fent una subscripció de futbol per a l'hora del pati, amb un suggeriment per preparar el torneig del futbol i la va veure la directora i em van dir que ho prepararíem per a primer curs i comencem fer l'organització del torneig. El primer era buscar un temps per jugar i vam agafar l'hora del pati perquè era el moment mes fàcil per aconseguir el camp vigilat per un professor i sense ningú més



-Ha participat molta gent?

Si, aproximadament han estat uns 100 nens que han participat en el torneig i ha estat un èxit.



-Estàs content de com va funcionant?

Sí, encara que bé, té alguns errors perquè depèn en quins partits es fica gent i es cola i burlen als professors, però és un bon sistema.



-Hi ha molta rivalitat?

Sí, hi ha molta rivalitat, precisament l'altre dia hi va haver una baralla per això mateix, ahir també encara que no va arribar a les mans com l'altre dia. La baralla va ser perquè van quedar 3-3 dos equips de primer que tenien molta rivalitat entre ells i hi va haver una petita discussió.

- Quin curs ha guanyat més partits?

De moment tots els equips han jugat 1 partit, però el curs que més partits ha guanyat ha estat segon, perquè tots els equips de segon han passat a la següent ronda.








La final ha sigut de 1r contra 2n i ha guanyat 2n per 9-2!!

Cristopher Gallo, Carmen Estevez i Maria Ascaso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada