dimarts, 28 d’abril del 2015

Stanley Parable, un joc que posa a prova la teva consciència


Stanley Parable és un  joc creat per Valve Corporation, el joc es desenvolupa en una empresa, el protagonista controlarà a un personatge anomenat Stanley, i haurà d'avançar per les instal·lacions, buscant els seus companys

Història.



Mentre que el jugador avança, una veu va parlant i dirigint-lo per les instal·lacions, el jugador pot ignorar la veu i fer el que ell vol, si avança pel pàrquing, el personatge acabaria pensant que tot és un somni, pensa que està volant i apareixeria en un carrer,suposadament mort, però si decideixes seguir per amunt, fins el despatx del director, es troba amb una consola que necessita una contrasenya. El narrador li diu la contrasenya, i descobreix com el propi director havia estat observant els seus empresaris,. El jugador continuarà avnçant fins que es troba dos botons, un diu apagar i l'altre diu encendre, dependent del que el jugador decideix, pot passar un dels dos finals possibles..

Jugabilitat

El joc en si té poca complicació, no té gens d'acció, el sistema d'eleccions és bàsic.

Opinió Personal:
És un joc bastant fàcil de jugar, però a mi no m'agrada, principalment perquè és un joc una mica lent i jo estic acostumat als jocs amb més acció, però recomano aquest joc per als que els agradi anar una mica lents.

Adrian Valero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada