dijous, 16 d’abril del 2015

Inny, organització de joves per a l'intercanvi de projectes de vida singulars i juvenils.


El passat mes de febrer els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat social vam acudir a una conferència organitzada per l'associació INNY.
(La conferència sencera la trobareu: http://upfesociety.com/portfolio/inny-joves-models-de-futur/)

INNY: és una organització composta per joves emprenedors que els defineix la frase: Jove, emprèn el teu propi projecte de vida! El seu objectiu és difondre l’esperit emprenedor des d’un altre punt de vista; entenent això com la difusió de tota un sèrie d’actituds, aptituds i valors transversalment aplicables a tots els àmbits d’interès dels joves: personal, educatiu i professional. Aquesta conferència la van donar quatre joves. El primer d'ells era un dels copresentadors d'un programa de la ràdio Flaixbac, l’Albert Solà, àlies “El Becari”. Aquest noi ens va explicar com va arribar a ser qui és i els inconvenients que va tenir per arribar-hi.

El segon va ser l'Humbert Clotet, un jove que treballa com a model i a la vegada intenta buscar referents a la seva vida. Aquest noi també és un dels creadors de l'organització FIU BCN, una associació que té com a finalitat que els joves mostrin als empresaris les seves idees i en general al món sencer.

Després va parlar la Sara Giménez, una ex-ballarina que es va plantejar fer una aplicació per  persones amb discapacitats auditives (Prometteo) mentre estudia Administració i Direcció d’Empreses i Turisme, i ara ja l’ha tret al mercat.

Per últim, en Pau Carbonell ens va ensenyar a tenir una mica més de solidaritat, ja que ell és l'entrenador d'un equip d'hoquei de nois i noies discapacitats que fins i tot van participar als “Special Olympics 2012” de Corea del Sud. També ens va explicar la il·lusió que el fa viure aquesta experiència tan curiosa.

Els companys com Joel Díaz (1r batx), Marta Díaz(2n batx) van comentar que el que mes els ha cridat l’atenció ha estat la història d'en Pau, ja que cal tenir molta força de voluntat per fer un treball social tan gran sense cap remuneració econòmica, tot i que d'això s'emporta molta satisfacció pròpia. Altres, com la Sara Benito (2n batx)i la Karen Martínez(1r batx) es van sentir molt identificades amb la noia ballarina i el seu estil de vida. També hi ha alumnes com la Thays Gimenez(1r batx) o la
Sandra Garrido(2n batx) que han volgut destacar els valors apresos a la
conferència, com la força de voluntat, la perseverança i la motivació.

En general, els alumnes que vam assistir vam quedar molt contents amb aquesta sortida, perquè vam sortir molt motivats amb les diferents històries dels joves i també ens va animar a pensar i lluitar per nostres somnis.



Maria Pastor i Natàlia Dominguez

2n batxillerat-B

CURS 2014-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada