dimarts, 14 d’octubre de 2014

Five night at Freddy´s


Cinc nits a la pizzeria Freddy és un joc de terror. L'objectiu és sobreviure el major nombre de nits sense ser atacat per un dels robots.


El jugador ha de sobreviure durant el seu torn, que dura des de la mitjanit fins a les 6 a.m. (aproximadament 8 a 9 minuts de temps real), sense ser atacat per un dels robots animatronic que vaguen pel centre. El jugador té accés a una xarxa de càmeres de seguretat a tota la instal·lació per seguir el moviment dels robots animatrònics.

Cada un dels quatre personatges tenen diferents patrons de moviment; No obstant això, la major part dels moviments dels personatges tenen lloc fora de la pantalla. Les imatges de la càmera són fosques i distorsionades.

Una de les habitacions només conté un canal d'àudio, i les càmeres no cobreixen certes àrees de l'edifici, sobretot els dos passadissos directament a l'esquerra i dreta del reproductor. El jugador no pot sortir de la sala de guàrdia, però es pot tancar les portes a defensar-se, i breument encendre els llums en els passadissos per comprovar si hi ha animatronics. L'ús d'aquestes accions consumeixen energia elèctrica que te limitació el jugador; si s'esgota la bateria, les càmeres deixen de funcionar, les portes s'obren, i els llums s'apaguen, deixant el jugador sense cap defensa. Si passa això el jugador perd.
Com suggereix el títol, el joc té cinc nivells que comprenen cinc "nits" en el joc, que augmenten en dificultat. Quan es finalitza el joc es desbloqueja un nivell , una sisena nit encara més difícil, i a la finalització d'aquest nivell s'obre una "Nit d'encàrrec" editor dels nivells on el jugador pot ajustar la dificultat dels personatges individuals.
Informació extreta de la Viquipèdia

Opinió personal
Com a jugador, us puc dir sobre aquest joc que està bastant bé, jo tan sols he arribat fins a la segona nit. M'agradaria que si algú passa a la tercera nit ens deixi un comentari del que passa.

Alex René Pinaida Buusto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada