dijous, 29 de maig del 2014

Visita de l'escriptor Arturo Padilla


El dia 12 de maig ens va visitar l'escriptor Arturo Padilla a l'institut, als grups de 3r d'ESO. Ens va parlar una mica com va fer el llibre que havíem llegit, titulat La tempesta, i com va començar a escriure.

Després li vam fer unes preguntes sobre en què es va inspirar per escriure el llibre, si ara està treballant en alguna cosa més, si s'ha inspirat en l'ambient del seu institut...


Ens va dir que va començar a escriure perquè hi havia un concurs literari al seu poble, (i en Jordi Sierra i Fabra formarà part del jurat!) i el guanyador del concurs guanyaria 3.000 euros de premi. Això també va inspirar bastant l'Arturo...

Va escriure el llibre que havia de presentar al concurs durant les vacances d'estiu. Els jutges es van haver de llegir uns 80 llibres de 100 pàgines com a mínim. Per això van tardar en decidir el guanyador quasi mig any. Mentrestant l'Arturo va pensar que hauria de ser un llibre que li agradés si ell l'hagués de llegir.

Va guanyar el concurs literari al 2006 amb el El poder de una decisión . Actualment escriu i estudia Teoria de la Literatura i literatura comparada. Va néixer el 1989, a Montornès del Vallès. Amb 9 anys va escriure el seu primer llibre i des d'aleshores no ha parat d'escriure.


A mi, com a alumne de 3r d'ESO, m'ha agradat molt el llibre encara que al final es torna una mica romàntic. Aquí us deixem un dels molts comentaris que han publicat al seu blog personal:

Anònim diu:
Este verano leí: La Tempesta, me gusto muchísimo. Mi hijo ha comenzado a leerlo en clase. IES Marina (La Llagosta).
Me entusiasmó tanto, que aquí estoy buscando otros libros escritos por ti.
Animo y por favor no dejes esta tarea tan fascinante, de trasportarnos y deleitarnos con tus obras.
Adelante!!!!
  • Moltes gràcies pels ànims!
    M’alegra saber que els meus llibres no els llegeixen només els adolescents, sinó que també arriben als pares.
    Una abraçada!
  •                                          
                                                                                                                           Emmanuel López Egea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada