dimecres, 28 de maig del 2014

Maqueta Egipte


Durant aquests dies ha estat exposat al departament de ciències socials una maqueta imitant una antiga ciutat egípcia. A nosaltres ens va cridar l'atencio i vam voler esbrinar qui l'havia feta: la Laia i l'Oriana de 1r D.


Això és el que ens han explicat sobre com fer la maqueta:
"La idea va sorgir perquè en aquest moment estàvem estudiant sobre Egipte i volíem fer alguna cosa relacionada que poguéssim portar a classe. També ho vam fer per a pujar nota perquè portàvem molt temps traient nous i volíem treure un 10.
Vam anar a casa de l'Oriana i, com que ella té una fusta molt gran, vam pensar que podria servir per a posar-hi la maqueta, el poblat, la piràmide i tot, i la seva mare ens va donar idees per a fer. Vam anar a comprar porexpan, plastilina i la majoria estava feta amb cartró i pintura acrílica.
Va ser una mica difícil al principi ja que no teníem molt clara la idea, era copiat d'una fotografia del llibre de socials i després passar-ho a 3D, clar, va ser més complicat. Vam trigar un mes.
Nosaltres creiem que hem de treure un 10, ja que ens l'hem currat molt i ha sigut una proposta voluntària. Ens va sortir molt bé pero ens van faltar algunes coses com el palau, però per espai no vam poder fer-ho i vam fer solament el temple."

                                                                                                                           Ahmad, Irene i Lisard

1 comentari:

  1. Excelente trabajo. Se ve que llevó mucho empeño y dedicación. Muy orgulloso de mi sobrina Orina. . También muy bien por La ir.

    ResponElimina