divendres, 25 d’abril del 2014

Una col·laboradora inesperada

Hola nois!!
La Cristina Armenteras vol col·laborar amb nosaltres. Aquesta noia ens ha conegut a través de la xarxa, gràcies a la nostra revista.
Ens ha demanat que publiquem un article seu sobre la seva opinió  del maltracte animal. Sembla molt interessant!
Aquí deixo un fragment:

NO, al maltractament animal

 

EL MALTRACTAMENT ANIMAL
Des de que tinc us de raó.. el maltractament animal és una de les coses que menys tolero en aquesta vida, tot humà que sigui capaç de fer les barbaritats, que per desgràcia he de sentir sovint és penós. Em fa fàstic aquesta gent. No sé què faria si veiés a a algú fent-li mal a un animal, no sé de què seria capaç i no m´hi vull haver de trobar mai, és ser mala persona, i la gent que faci aquests delictes  hauria de ser castigat, molt castigat!!

maltrato_animal-3

Llavors veig fotos de facebook, amb el típic desgraciat orgullós fent-se una foto amb gossos penjats del coll o amb gats torturats.. per l’amor de déu!!  Quina mena de malaltia mental tenen aquesta gent?? I aquesta gentussa són pares de nens?? Quina pena… i el més indignant és que a aquesta gent, no se li farà res. Tant de bo algun dia les coses canviïn i es respecti  l’animal, que es paguin durament els maltractaments i que no tot es passi per la” torera” com quasi tot en aquest fantàstic país.

Si voleu veure tot l'article visiteu a la Cristina en:  http://xarrem.com/prou-al-maltracte-animal/


Míriam Leal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada