dimecres, 5 de juny del 2013

Informació sobre el nou joc d'Assassins Creed

Assassins Creed 4: Black Flag
Data de sortida: 31/10/2013

Aquest nou joc d'Ubisoft tractarà sobre l'avi de Connor(Assassin's Creed 3), Edwar Kenway i la pirateria del Carib en el segle XVIII. En tots els jocs d'Assassin's Creed, les continuacions sempre eren un pas endavant en la història, però aquest fa un pas enrere en el temps.

En el joc hi haurà sobretot batalles navals, una de les coses que als jugadors en l'anterior joc van agradar menys, però d'altres ho veien molt divertit i veien en les batalles navals un gran passatemps.
L'última de les misions d'Assassin's Creed 3 era la més complicada per a tots els jugadors, i pot ser que es torni a repetir aquest tipus de missió, ja que a les persones els va agradar molt passar aquesta experiència "tan bona", segurament devien sentir una gran satisfacció després de superar la missió més complicada del videojoc.

Deixant de banda la història principal, passem a Desmond Miles, un dels protagonistes exteriors del joc. Desmond es va veure que va morir per salvar el món del 21/12/12(Ubisoft també es van ficar amb això de la fi del món) i per salvar-lo es va haver de sacrificar. El que passa és que als assassins només els poden veure per una màquina que pot fer veure els records dels avantpassats. Desmond era al que li feien proves per veure els records i així tenir un avantatge contra els templaris els seus enemics. Com que Desmond va morir, no sabem qui serà el personatge nou que mirarà els records. El més probable és que sigui el seu pare. Desmond també va véncer els templaris, matant el cap de l'organització.
El joc està envoltat de misteris, ja que si Desmond va matar el cap dels templaris, qui serà el nou enemic? Això no ho sabem, però el més segur és que la història continuarà.


Rubén Mateo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada