dimarts, 28 de gener del 2020

No pots morir sense haver vist...

LES MILLORS PEL·LÍCULES DEL MÓN

Us presento un rànquing de les que s'han considerat les millors pel·lícules del món!  I per tant, no et pots morir sense haver vist... (tot i que algunes a mi no m'agraden).



5.En busca de la felicidad
The Pursuit of Happyness ("En busca de la felicitat" en català) és una pel·lícula nord americana dirigida per Gabriele Muccino, la primera protagonitzada per Will Smith i el seu fill Jaden Smith. Es va estrenar en el 2006 i està basada en la història real de Chris Gardner.







4.Avatar

Avatar és una pel·lícula de ciència-ficció nord americana filmada, dirigida i produïda per James Cameron, i protagonitzada per Sam Worthington, Zoë Saldaña, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez i Stephen Lang.
Aquesta pel·lícula és boníssima! Tracta sobre un noi que no té cames i transporten la seva ànima fins a un cos que és com un alien blau. A mi m'ha agradat molt però al final cansa perquè la posaven a totes les cadenes.






3.Piratas del caribe

Pirates del Carib (original: The Spanish Main) és una pel·lícula nord americana dirigida per Frank Borzage, estrenada el 1945.
Aquesta saga de pel·lícules per a mi són les millors del món. Tracta sobre uns pirates que viuen moltes aventures. L'última pel·lícula, des del meu punt de vista, té les millors animacions del món.






2.Harry Potter
Harry Potter és una saga cinematogràfica, distribuïda per Warner Bros de vuit pel·lícules basades en els llibres de la saga literària J. K. Rowling. 
Aquesta saga de pel·lícules també són molt bones, a la gent els agrada un munt. Les pel·lícules tracten sobre uns mags que viuen un munt d’aventures. A mi no m’agrada gaire perquè els mags no m'agraden i se'm fa molt pesada.





1.Titanic
Titanic és una pel·lícula nord americana produïda i dirigida per James Cameron el 1997 sobre l'enfonsament del vaixell RMS Titanic.
Aquesta és la pel·lícula més vista del món. És molt bona! És una comèdia romàntica basada en fets reals.
A mi al principi se'm va fer una mica pesada però quan el vaixell  comença a enfonsar-se comença la part bona.
Per a mi podrien haver retallat un bon tros de pel·lícula perquè el principi se'm va fer una mica pesat. 





Escrit per: Gerard Cervera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada