dijous, 25 d’octubre del 2018

Erasmus+ GoFor a Estònia



La setmana del 24 al 30 d'octubre, cinc professores de l'Institut Marina van assistir a la quarta mobilitat a Paikuse Pohikool de Parnu (Éstonia) dins el projecte europeu Erasmus+ GoFor.
Aquestes professores van ser: Gemma Tona, Maria Josep Raïch, Raquel Abad, Anabel Giménez, Sílvia Orozco.
No només hi van participar les professores del Marina, també professors d'Estònia, Turquia, França i Alemanya van formar part d'aquesta mobilitat per intercanviar bones pràctiques, estratègies i innovacions per millorar l'expressió escrita de l'alumnat. Com a resultat d'aquesta mobilitat, les professores han elaborat un manual on es recullen les activitats que consideren més adients i efectives segons els objectius marcats. Durant l'estada a Estònia, es van organitzar tallers d'expressió escrita i creativa on van comprovar la utilitat de les activitats proposades i van aprendre altres metodologies i dinàmiques de classe.

A més de conèixer les bones pràctiques al GoFor, les professores van tenir l'oportunitat de realitzar d'altres activitats, com ara activitats culturals per conèixer la cultura del país que els va acollir.

Per acabar,  aquesta mobilitat ha estat també un punt de trobada molt profitós per coordinar d'una banda les activitats que s'han d'implementar durant el segon any del projecte en el centre i, per una altre banda, les futures trobades, com ara la propera mobilitat a Estònia amb alumnat de 1r Batxillerat que tindrà lloc del 24 al 30 de març de 2019.





Madeleine Minga Sagbay
Claudia López Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada