dimarts, 20 de febrer de 2018

ENQUESTA SOBRE COSTUMS DE NADAL

Després del Nadal, des de el taller de revista hem fet una enquesta amb preguntes sobre el Nadal.
Han participat alumnes de primer, segon, tercer i quart d'eso. En aquesta enquesta hem fet preguntes
com que mengen, amb qui passen el Nadal o activitats típiques que facin durant aquest període.
Aquí us deixem el resultats de l'enquesta.


Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: En cas que celebris les festes de nadal, qui et porta més regals?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quin dolç t'agrada més?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quin dia festiu es més important a la teva casa?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Amb qui passes el cap d'any. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Què menjes durant les campanades?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Què fas durant el Nadal?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Tens la capaçitat d'acabar-te els 12 lacasitos o raïm el dia de les campanades?. Número de respuestas: 35 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Vas a la neu durant el Nadal?. Número de respuestas: 35 respuestas.

Pau Maspoch i Álvaro Monterrubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada