dijous, 30 de març del 2017

Els nous Huawei P10 i Nokia 3310 surten a la llum

Huawei P10

El fabricant xinès ha presentat el seu nou mòbil, el huawei P10, i la seva versió més gran, el P10 plus.
Els nous mòbils que han presentat, igual que els seus antecessors, tenen doble càmera: una frontal, que aquesta nova versió incorpora un programari especial per a retrats, i una càmera posterior de 20 megapíxels.
El nou terminal, amb un sensor RGB de 12 megapíxels, un sensor monocrom de 20 megapíxels i uns algoritmes de fusió millorats, "porten la fotografia un pas més enllà, millorant notablement la qualitat que ofereixen els telèfons intel·ligents i sobretot redefinint la fotografia de retrats a través d'un smartphone", segons assenyala Richard Yu, conseller delegat de la seva divisió de consum.
Resultado de imagen de p10 mobil

Nokia 3310

Després de tants i rumors, ja és oficial: hi ha un nou Nokia 3310 i no el podrem comprar fins al segon trimestre de l'any i a un preu de només 50 euros.
Resultat d'imatges de nokia 3310 informacio
I sí, perquè el Nokia 3310 no ha nascut perquè sigui el teu telèfon principal, sinó aquell que et tregui d'una dificultat quan el teu modern smartphone de resolució QHD,es quedi sense bateria o tingui cop irreversible.
La càmera principal té 2 megapíxels de resolució i la càmera frontal no te resolució, la seva bateria es extraïble i pot durar fins a 22 hores.El tamany d’aquest mòbil es de 6.1 centímetres.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada