dimecres, 28 d’octubre de 2015

Gameloft, la millor empresa de videojocs per a AndroidGameloft és una gran empresa que es dedica a programar videojocs per Android, Apple i Windows phone.


En aquest article parlarem de quatre franquícies de Gameloft: Gangstar hortes és un shooter en tercera persona, semblant a Sand Andrea; Modern Combat, semblant a fps; i Asphalt 8 , que és un joc de carreres il·legals.En el joc Gangstar vegas, el protagonista és un boxejador, al qual li van dir que havia de perdre o si no el matarien. El boxejador guanya el combat i ha de fugir.
Decideix acabar amb la màfia.


Modern combat 5 tracta de la guerra freda fins que Tokyo fa un cop d’estat i cal descobrir qui és el cap de tot això.

Resultado de imagen de asphalt 8
Asphalt 8 tracta de carreres ilegales que es fan a ciutats diferents, com per exemple a Nova York i Los Angeles.

CSI:Slots el nuevo juego de Gamelotf

No fan només jocs per a mòbils, també fan jocs per a windows 10 com CSI:SLOTS, que es pot descargar en windows 10 i en mòbils.
   
Impacte econòmic
L’empresa Gameloft no sempre té beneficis, de vegades té pèrdues de diners que fa que hagi de tancar algunes oficines com la de Seattle, que ha tancat fa menys d'un parell de mesos.

Darreres novetats
Order of Chaos 2 és un joc MMO, RPG, és  a dir multijugador massiu online, que està situat en un món que es diu Harador.

Els jugadors creen un heroi per l'elecció d'una de les cinc espècies  (Orcs, Humans, Elfs, Mendel o Kratan), i cinc classes (Cavaller de sang, Guerrer, Mag, Guardabosques o Monjo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada