dimarts, 21 de maig del 2013

Una excursió freda

EXCURSIÓ AL CANAL OLÍMPIC DE 2n d'ESO (14/5/13)

Tots els grups de 2n d’ESO vam anar al Canal Olímpic a fer una activitat amb caiac individual i en canoa, acompanyats dels professors: Lluís Peña, Josep Lladó, Pijoan, Marc Zapater, Horrillo, Núria.

Quan vam arribar ens van deixar 10 minuts per a poder esmorzar, mentre els professors demanaven les taquilles per a guardar les motxilles i poder canviar-nos.
Després d’esmorzar va començar a ennuvolar-se el cel i per un moment vam pensar que hauríem de tornar a casa, però no va ser així i vam poder gaudir de l’excursió amb una mica de fred.
Quan vam acabar d'esmorzar vam notar una mica de fred però no li vam donar importància. Passada una estona ens vam adonar que no era una simple brisa, sinó, que era una "autèntica gelada".

Seguidament ens van posar les armilles salvavides i ens van dividir en dos grups: un feia caiac (una pala doble) i l’altre feia canoa (dues pales).


Els monitors ens van explicar l’activitat i les normes de seguretat abans de començar.

Tot seguit vam baixar les canoes i els caiacs i ens vam muntar. Vam haver d’anar a una marca de 250m i després de 500m. Molts van caure, tant els que ho van fer volent com els que no. Quan arribàvem a la marques ens deien què havíem de fer seguidament: “ziga zaga” entre les bolles, donar voltes a un quadrat negre flotant, etc.

Un del recorreguts va ser: anar als 250m, després anar marxa enrere a l’altre vorera i tornar, anar als 500m, tornar al quadrat negre flotant fent “ziga zaga” entre les boies, anar a una torre negra i per últim tornar l’embarcador.

Vam anar al vestidor, ens vam canviar i vam menjar. Després ens van deixar lliure fins a les 13:15.
Vam sortir del Canal Olímpic a les 13:15 i vam arribar a la Llagosta a les 14:05.


Tot i que el temps no va ser l'idoni, a nosaltres ens va agradar molt i ens va semblar molt divertit.

Ahmad Benhaddi Badr i Cristian Cordero Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada