dimecres, 17 d’abril del 2013

Crèdit de Síntesi de 2n d'ESO 2012-2013

El nostre crèdit de síntesi consistia en fer grups de 4 o 5 alumnes (els grups van ser fets pels professors) per crear un joc del TRIVIAL amb la seva caixa, targetes, tauler, “formatges”, suport de “formatges”, preguntes, etc.

Primerament havien de baixar 2 alumnes del grup a l’aula de tecnologia per a crear la caixa on es guardaria tot el material i els suports dels “formatges”, i els altres dos o tres que quedaven s’havien de quedar a classe a fer les preguntes, les targetes, ”formatges”, daus, etc.
Muntatge de la caixa d'en David Bernal
La caixa s’havia de fer a classe de tecnologia on calia fer encaixar 4 costats de fusta al damunt d’una base. Un cop posats els 4 costats, hi encaixàvem la tapa al damunt. (Desprès podríem pintar-ho amb pintures, aquarel·les, etc. Teves, de l’institut no.)

Havíem de fer 20 preguntes de cada matèria: 20 de Mates, 10 de Català i 10 de Castellà, 20 d’Anglès, 10 d’EF i 10 de Música, 20 de Socials, 10 de Naturals i 10 de Tecnologia. Les targetes de Mates eren vermelles, les de Català i Castellà eren blaves, les d’Anglès eren taronges, les d’EF i Música eren roses, les de Socials eren grogues i les de Naturals i Tecnologia eren verdes.

Les preguntes s’havien de fer sobre els termes que s’havien estudiat a classe, no havien de ser ni molt fàcils ni molt difícils. A cada targeta, havia d’estar la pregunta i la resposta corresponent.

Caixa acabada de la Marta Amat
Caixa acabada d'en Miguel Córdoba
El tauler l’havíem de dibuixar en una cartolina. El tauler havia de tenir les mides següents: una circumferència de 5cm de radi, una altra de 16,5cm de radi i l’última de 21,5cm de radi. Un cop fetes les circumferències, fèiem les caselles, i desprès es pintaven tal i com indica el dossier.

Finalment van haver de jugar mentre els professors posaven notes, depenent de si encertaves o fallaves. El TRIVIAL  se’l van emportar per a posar nota sobre la caixa, el tauler, etc.

Com a treball de síntesi, va ser molt entretingut i divertit per la nostra part.


Ahmad Benhaddi Badr i Cristian Cordero Torres





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada