divendres, 2 de desembre del 2011

CAP AL TEATRE!

L’obra de teatre que vam veure els alumnes de tercer i quart el passat divendres  quatre de novembre és l’adaptació de l’obra Rimas y leyendas de  Gustavo Adolfo Bécquer,  el llibre que els alumnes de quart estem llegint a l’assignatura de castellà i que va costar una mica d’entendre a alguns.


Arribàrem a l’entrada del teatre cap a les nou del matí. Allà vam romandre més de mitja hora esperant a poder entrar ja que érem molts i ens havíem d’organitzar. Tot i a així hi va haver alguns despistats que es van quedar els últims del seu curs i van entrar per separat al seu grup.


Fotos cedides per Kenia Villarreal i 
muntatge musical a càrrec de Cristina Sánchez (2n d'ESO)


En començar l’obra era difícil distingir el que deien els actors perquè hi havia una mica d’enrenou a la sala, però quan els professors van aconseguir posar ordre ja no va ser un problema escoltar. Van fer una interpretació molt amena de llegendes com: “Maese Pérez, el organista”, “Los ojos verdes”, “El monte de las ánimas”, ... Les interpretacions anaven acompanyades d‘efectes com fum, llums de colors i una pantalla en la qual apareixien imatges d’acord amb l’obra i també música.

Quan va acabar la interpretació, els actors van deixar que els alumnes els fessin preguntes relacionades amb el muntatge teatral.
En sortir del teatre vam anar a una plaça que va ser el punt de trobada on ens havíem de reunir per marxar una hora més tard. Vam caminar fins on ens havia deixat l’autocar aquell matí i vam estar una bona estona esperant, però no va ser gens avorrit perquè vèiem moltes coses i edificis.

Alexia  Aguilar i Judit Navarro,  4t d’ESO C (text adaptat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada