dimecres, 29 de maig del 2019

El projecte Go For Literacy to Enlighten your Future diu adeu el 5 de juny amb l'Erasmus Day

Sembla l'altre que dia que us anunciàvem des de l'Aniram que el nostre institut duria terme un nou projecte Erasmus+ anomenat Go For Literacy to Enlighten your Future. Doncs bé, aquest projecte és a punt d'acabar, de fet, el mes passat es van dur a terme les dues darreres mobilitats del projecte.

Una de les mobilitats es va realitzar a Paikuse Pohikool (Estònia) i hi van participar companys de l'institut de 1r de batxillerat. L'objectiu de les activitats que es van plantejar durant aquella setmana era potenciar la creativitat, el pensament crític i el treball en equip. Així, mitjançant diferents tallers realitzats de manera col·lectiva, l'alumnat dels diferents grups van crear una història i en van fer un tràiler. Si seguiu l'enllaç podreu veure la feina que van fer.
Alumnat i professorat que va participar a la mobiliat a Estònia el passat mes d'abril

En aquest enllaç us deixem tot de fotos d'aquesta mobilitat a Estònia i a Turquia. 

Alumnat i professorat que va participar a la mobiliat a Estònia el passat mes d'abril


La darrera mobilitat que s'ha dut a terme va tenir lloc a Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi (Hatay, Turquia) i ha estat una mobilitat en què només ha participat el professorat per tal d'analitzar l'assoliment d'objectius i debatre la sosteniblitat del projecte.

Professorat que ha participat a la mobilitat de Turquia
L'acció que clourà projecte tindrà lloc a l'Institut Marina i serà la celebració de l'Erasmus Day el 5 de juny de 2019.

L'equip de redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada