dimarts, 3 d’abril del 2018

Erasmus+ Let the science discover us a Barcelona


Del 26 de febrer al 2 de març ens va visitar el grup de coordinadors i professors de ciències que participen al projecte Erasmus+ Let the science discover us per compartir, parlar i arribar a un acord sobre les millors metodologies i recursos per tractar els problemes dels adolescents durant les lliçons de ciències.
Durant aquests dies de mobilitat a l'INS Marina, Mireia Cubero, psicòloga i coach, ens va visitar per fer un taller per tal de millorar les nostres pràctiques com a mestres. Va ser un taller molt interessant i profitós per a tots nosaltres!    Per altra banda, vam fer reunions on vam compartir els punts de vista metodològics a ciències dels diferents paisos, així com els nostres requisits de Currículum, amb els companys de República Txeca, Turquia, Hongria i Itàlia que van ser acollits La Llagosta per participar no només a les activitats del projecte sino també a la vida diària del poble.
Com a complementari a l'activitat acadèmica, vam convidar els nostres companys a visitar l'Acadèmia Reial de Medicina i l'Acadèmia Reial de Ciències i Arts, a Barcelona. Vam gaudir d'aquestes visites on vam observar la col·lecció d'instruments, la col·lecció de rellotges, l'equipament astronòmic així com el meteorològic i sísmic.



Iván Sánchez Gala, Erick Lobo Rodriguez
Font: Marta Vellisca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada