dimarts, 14 de novembre del 2017

Sortida Cosmo Caixa





El passat dimecres 25 d'Octubre el alumnes de 3r d'ESO de les classes A i D van realitzar una sortida al Cosmo Caixa. La setmana anterior van anar les classes del B i del C.

El primer que vam fer va ser dividir-nos en dos grups. El primer grup va entrar al museu a les 10, quan obrien les portes. Durant l'estada al museu vam fer classes especifiques fent experiments. El experiments els vam realitzar els alumnes, amb l'ajuda de el professorat del Cosmo Caixa. Vam aprendre moltes coses sobre la física i la química.

Vam fer experiments utilitzant elements químics com l'aigua oxigenada, clorur de sodi, nitrat de plata, coure... Vam estar fent reaccions i experimentant d'una manera controlada.
Un d'els experiments, per exemple, era veure una reacció d'oxidació molt ràpida.
El més espectacular va ser una reacció explosiva amb flamarada.
Primer de tot vam omplir un recipient amb un líquids, i vam generar uns gasos. Vam ficar un dels gasos en un altre recipient de vidre, i en  apropar-lo a una flama, va fer una reacció química amb una petita explosió.

A banda d’aquests experiments, vam fer una volta pel museu, però no vam tenir temps de veure tot. Vam poder obtenir més informació sobre experiments i teories físiques. Per exemple, vam veure un habitat artificial amb fauna que es deia ”El bosc inundat”, on vam veure diferents tipus d´animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada