dimarts, 28 de novembre del 2017

Diferències entre Corea del Nord i Corea del Sud

A Corea del Nord hi ha alts nivells de pobresa, fam, molt poca qualitat de vida.
En canvi a Corea del Sud, un país capitalista, manté millors condicions i molt millor tracte als seus ciutadans. Són dos extrems que tenen una forma de viure molt diferent l'una de l'altra.
El fotògraf alemany Dieter Leistner ha estat en els dos països i va fer unes fotos que mostren com és la vida diària en tots dos països, i les diferències van ser més grans del que podríem imaginar.

1. Els ciutadans de Corea del Nord viatgen al tren Pyongyang
El metro de Pyongyang es troba a 110 metres sota terra, és el sistema de metro més profund del món, està dissenyat com un búnquer nuclear.
Aquests trens són vells vagons d'Alemanya que van ser comprats per Corea del Nord en 1999. Els trens van ser construïts a Corea del Nord, però tot i els intents d'ocultar el seu origen, alguns vells grafits es pot veure en els vagons. Les estacions de metro de Pyongyang no tenen el nom del seu origen, però han rebut noms per recordar als ciutadans la revolució socialista, com" Camarada "," Estrella Roja "," Glòria "i" Victòria completa ". Al cap i a la fi són vells trens amb poca fiabilitat i amb moltes normes.








2. En comparació amb un metro modern de Seül, Corea del Sud

L'Organització de Turisme de Corea va fer un nou disseny de la línia 7 del metro de Seül, a Corea del Sud, on cada vagó està ambientat en un lloc del món: Laos, Sydney, Macau i la República Txeca estan representades en aquests vagons, les parets i el terra simulen aquests llocs. Tenen moltíssima seguretat i molts serveis.










Una imatge de Dieter Leistner


Paula Pozo Díaz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada