dimarts, 24 d’octubre del 2017

CONSELLS PER SER UN BON FOTOGRAF

La Vero i jo us deixem aquí un article sobre la fotografia i els consells per fer una bona foto.
 De vegades veus un paisatge, un objecte, etc., que t’agrada molt i vols capturar-lo per guardar-te aquella imatge tota la vida, però molts cops la fotografia no surt com imaginaves, per això t’aconsellem el seguent:

1- Identifica allò que vols fotografiar. No n’hi ha prou en agafar la càmera i fer-la servir com si fossin els teus ulls disparant a tort i a dret. Una bona fotografia o una bona composició requereix rumiar una mica per decidir què volem transmetre. És un objecte? És un element d’un paisatge? Un ocell?

2-Analitza l’entorn. Observa com és el fons i mira si hi ha altres objectes que puguin desviar l’atenció del teu motiu principal.

3. Has sentit a dir mai “aquí hi ha massa aire?”. Va relacionat amb el fons, i es refereix als espais que no aporten res. Un exemple podria ser una fotografia d’una persona en vertical on li hem tallat els peus i al damunt del cap té un munt d’espai que no ens diu res.

4. Com ja us vam explicar al post La força de les línies, aquestes s’han de tenir en compte per dirigir la mirada i l’atenció.

5. Els colors també són importants. Un bon contrast o uns colors vius faran la composició més atractiva. S’han de tenir en compte.

 


Carla Rueda i Verònica Perea 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada