dimecres, 27 de setembre del 2017

La força de l´huracà Maria

Les noticies meteorològiques de les últimes setmanes han estat alerta i han viatjat fins al altra banda de l´Atlàntic, on s´enfrenten una completa catàstrofe i per això parlarem de l´ huracà Maria.
L'huracà Maria va amb la major categoria ciclònica i ja arriba als vents de 280 quilòmetres per hora, únicament 15 menys que l'huracà Irma que hi va passar sobre el 5 i el 11 de setembre, i va arrasar completament l´illa de Barbuda. Amb l'últim informe del Centre Nacional d'Huracans dels Estats Units, es diu que l´huracà Maria segurament aquest dimarts 26 de setembre a la nit escombrarà les Illes Verges i dimecres 27, aproximadament a les vuit del matí, travessarà tota la costa pujant cap al nord amb vents, pluges torrencials i penetracions massives de mar terra endins.
Si el cicló segueix el rumb que marquen les prediccions se n´anirà després en direcció nord, molt a prop de l'est de la República Dominicana però acabarà prop d'Haití, a Cuba i la península de Florida, EEUU. Estarem atents a les pròximes noticies.
.

Paula Pozo Díaz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada