dijous, 4 de maig del 2017

ELS PROFESSORS, per Mireia Pubill

Durant les primeres setmanes de Matèria Optativa vaig estar interessada en la vida del professor; vaig voler saber una mica més enllà de com es senten els professors al fer el que fan, per què ho fan i les seves inspiracions. Ho he fet a través d’un qüestionari, amb preguntes  al voltant de com són les seves vides. M’ha agradat bastant l’experiència. Aquí us deixo el meu treball acompanyat de part del buidatge del qüestionari.

Què et va inspirar a ser professor/a? Alguns professors que van tenir, a alguns altres els agradava ensenyar, hi ha altres van decidir el seu futur a la recta final de la seva formació.

T'agrada fer el teu treball? A tots els hi agrada.

Com et sents fent de professor?  Tot i que de vegades hi ha moments difícils es senten bé amb el seu treball.

És complicada la vida d'un professor? En general transmeten que no ho és, però alguns matisen que depèn del dia.

Quants anys portes exercint? Hi ha qui porta 1 any i hi ha qui en porta fins 30.

Quina sensació vas tenir la primera vegada que et vas posar davant d'un aula amb persones? És una barreja de estats, alguns tenien nervis i d’altres s’ho van prendre amb tranquil·litat.

Va ser difícil estudiar la teva carrera? Per què? La majoria diu que no perquè els agradava el que estudiaven i la gran minoria va dir que algunes coses els costaven més que unes altres.

Sents satisfacció quan saps que els teus alumnes aprenen coses noves? Tots diuen que sí, que els omple de satisfacció veure com aprenem.

Com a professor/a, et definiries… Alguns es defineixen com a treballadors, i d’altres una barreja entre estrictes, treballadors, simpàtics o normals.

Ets la mateixa persona dins que fora de classe? Alguns professors sí i d’altres no perquè fora de classe no han de fer callar als alumnes.

Aprens coses dels teus alumnes? Tots aprenen coses dels seus alumnes i diuen que mai deixaran de fer-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada