dijous, 26 de gener del 2017

Got me started tour


L’antiga actriu de Violetta (Martina Stoessel) ha tret el seu primer disc en solitari, “TINI”. El disc va ser publicat el dia 29 d’abril de 2016. Conté 21 cançons en castellà i anglès. D’aquestes 21 cançons, només 8 tenen videoclip.


L’artista fa uns mesos va anunciar la seva gira mundial anomenada “Got me started tour”, el primer destí de la qual és Madrid, al Palau Vistalegre, el dia 18 de març. No només anirà per Espanya, també actuarà a 20 llocs més, entre ells Roma, Zürich, BerlínL’entrada més barata costa 27,90 euros en un lloc de vista reduïda, i el més car costa 105,20 euros amb seients VIP; les dues opcions són esgotades. Hi ha un concert que ha sigut cancel·lat per problemes tècnics a Gdansk, a Polònia.


L’artista afirma que mai deixarà de ser com ella és, fent referència a Miley Cyrus pel canvi que va fer cap a malament.


La cantant, a més de portar les seves xarxes socials, té el seu propi canal de Youtube, on puja coses com make in off dels seus videoclips, preguntes i respostes dels seus fans o vídeos amb les seves amigues o llegint cartes de fans. El vídeos que més visites té és el Make in off del seu videoclip “Great Escape”.


tiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii loveeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg









lista canciones tiniiii loveee.png


Portada del disc








Llista de cançons del disc


                                                                                                      Emma Carmona Moraza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada