diumenge, 15 de gener del 2017

Internet acabarà dominant la televisió

En aquesta publicació parlarem sobre l’Internet i la televisió. Concretament parlarem del tema que alguns pensen que pot ser molt veritable i d’altres que no: que Internet acabarà superant a la televisió.

Des del meu punt de vista com a adolescent, la televisió ja no és el que era. Ara, quan poses la televisió, sempre et trobes amb el mateix: amb males notícies -perquè quasi sempre són dolentes. Ara mateix a la televisió només trobo interessant alguna sèrie, però molt poques. En canvi, Internet -o millor dit, Youtube, que és la principal plataforma que s’utiliza per a veure vídeos, és molt més eficient com a entreteniment.

A Youtube les persones tenen l’oportunitat de trobar contingut de tot tipus: des de música o vídeos que fan riure, fins a tutorials de com fer alguna cosa, etc. Ja sabem que a la televisió podem trobar programes que fan riure, però sempre acaba sent el mateix: no hi ha massa varietat de contingut. En canvi, a Youtube podem trobar un ventall de possibilitats infinites, amb molta més facilitat i quan volem.


Manu Marty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada