dijous, 1 de desembre del 2016

Aquí us presentem l'entrevista realitzada per Carlos Guerrero (alumne de 3r A) a Anabel Giménez, directora de l'IES Marina, sobre la situació del mercat que s'ubica dijous davant de l'institut:

- Hola, Anabel. Volia preguntar-te què et sembla la nova ubicació del mercat dels dijous.
- Això ja ho vaig comentar en el seu moment, que no em semblava un lloc idoni per posar el mercat, perquè hi ha un centre educatiu i necessitem un espai en condicions. Els alumnes entren, surten i està molt brut. Hi ha perill que algun dia passi algun accident. No és un lloc ideat per a un mercat.

- Què passaria si hi hagués un accident al mercat? Qui s’encarregaria de les conseqüències: l'ajuntament, el mercant o l’institut?
- S’encarregaria l’ajuntament. L’institut no cap culpa que el mercat estigui fora. Nosaltres ens vam queixar des del principi. En qualsevol moment seria l’ajuntament el que ha d'assumir el problema i hauria de gestionar l’accident.

- Quant temps fa que es va canviar el mercat?
- Un parell d’anys, però hauria de mirar la data exacta. De totes maneres l’alcalde ha dit que estan a punt de canviar les parades. Espero que per al Nadal ja no estigui aquí.

- Vostè posaria alguna norma al mercat?
- Si no el treuen, que posaria de norma que no hi hagués tanta brutícia a la vorera. La vorera hauria d’estar lliure.

- Hi ha hagut algun accident des de la nova ubicació del mercat?
- Alguna vegada un professor ha relliscat, però no ha passat res. I amb alumnes afortunadament no n’hi ha hagut cap.



Segons un dels concejals de l'ajuntament, "no és una ubicació adequada, ja que hi ha un institut davant” 
El dia 02/09/2016 en Carlos va fer una entrevista a un dels concejals de La Llagosta sobre el tema polèmic que suposa la ubicació del mercat ambulant dels dijous. Ell ha afirmat que no és una ubicació adequada per a un mercat. Es tracta d'una entrevista de 7:52 minuts amb preguntes molt sucoses. S'aconseguirà canviar el mercat de lloc o es quedarà així? Més informació, al vídeo...


 

Vídeo realitzat per Manu Marty i subtitulat per Felipe Díaz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada