dijous, 6 d’octubre del 2016

Primera gran entrevista de la secció "Entre nosaltres", protagonitzada per Andrea Hermosilla i Emma Carmona (o Jennifer Lawrence)

JENNIFER LAWRENCE, LA PROTAGONISTA DE L’ESTIMADA PEL·LÍCULA “ELS JOCS DE LA FAM”


“Al meu personatge, Katniss, l’experiència del segons jocs li va canviar molt”

20161005_124518.jpg

ANDREA HERMOSILLA

Aquest matí ha estat a la nostra redacció l’actriu Jennifer Lawrence, la protagonista de la saga de pel·lícules “Els Jocs de la Fam”. Això és el que ens ha explicat sobre el nou fulletó d’aquesta saga. 







-Com ha estat el retrobament amb els companys de repartiment?
“Genial, tenim una amistat molt forta, els trobava faltar. Són molt divertits, i a l'hora de gravar ens ho passem molt bé i es fa tot molt més senzill, ja que són molt professionals.”


-Ja que has parlat d’això; com ha estat la gravació del quart lliurament d’aquesta saga?
“Molt bona. El més divertit ha sigut menjar coses abans de besar a Peeta (Josh Hutcherson); alomillor menjava all abans de gravar l’escena. Era divertit.”


-Com creus que ha sigut l’evolució del teu personatge?
“Al meu personatge, Katniss, l’experiència del segons jocs li va canviar molt, la va deixar completament palplantada. En aquesta part
(Sinsajo part 2) podem veure com està molt perduda i com intenta resoldre tots els problemes. Finalment podem veure com accepta el seu paper com a símbol de la revolució.”


-Com creus que t’ha canviat la saga?
“Ens ha canviat en molts aspectes, tant professionals com personals. Professionalment ens ha donat més oportunitats per treballar en grans projectes i també per treballar amb grans directors. Personalment ens ha tret de l’anonimat. Per sort això ho vam viure els tres junts i ens ha estat de gran ajuda a l’hora d’afrontar els canvis.”


-Quina creus que ha estat la teva escena preferida de la saga?
“Definitivament quan li vaig haver de fer el boca a boca a Peeta, perquè va ser un gran repte. Després d’això el vaig haver de besar, i era tot tan bavós… Però em va agradar molt.”


-Ja porteu quatre pel·lícules treballant amb Francis Lawrence...
“És un director genial, és molt creatiu i imaginatiu, crec que és perfecte per aquest tipus del pel·lícules. També és molt organitzat. Quan arribes a treballar,  ja té la escena preparada per fer-la; sempre arriba d’hora i és molt tranquil.”


Podem confirmar per tot el que ens ha explicat la Jennifer, que aquesta última entrega de la saga deixarà a tothom amb la boca oberta. Nosaltres tenim moltes ganes veure-la d’una vegada i esperem que vosaltres tingueu les mateixes ganes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada