dimarts, 13 d’octubre del 2015

Assassins creed: aventura i ficció històrica           
Assassin's Creed es una sèrie de videojocs, històries, llibres, pel·lícules, de ficció històrica. Els videojocs són d’aventures i de món obert. Han estat creades per a plataformes com: play station 3, playstation 4, xbox 360, xbox one etc.                       
Els principals jocs de franquícia han estat desenvolupats per ubisoft Montreal. La sèrie ha estat ben rebuda per públic i crítica. A més, aquesta saga està inspirada en la novel·la Alamunt.


Hi ha diferents tipus d’assassin's creed com per exemple: Assasins creed, Assasins creed 2, Assassin’s creed brotherhood, Assassin’s creed revelation, Assassin’s  creed 3, Assassin’s creed IV: black flag, Assassin’s creed rogue, Assassin’s creed unity i l’últim Assassin’s creed Syndicate.

La història gira entorn del conflicte entre dues "faccions" que van jugar entre sí per centenars d’anys, però la narració  del joc  comença  en les croades del segle XIII. Per un costat  hi ha els templers, que en aparença són una de les moltes faccions que lluiten  amb els  cristians en la Croada, tanmateix el seu objectiu és  aconseguir l’anomenat  Fruit de l’Edén, un artefacte  antic amb el qual pretenen apoderar-se de les ments de totes les persones i obtenir una sociedad civilitzada, que visqui en pau, però sense voluntats. El seu professor  va ser Roberto de Sable, abans que l’ assassinessin.

Jo, us recomano que el proveu, perquè és un joc divertit i d'aventures.

Marc Martín Ribes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada