dimarts, 26 de maig del 2015

TOUR TERRAL 2015.

El Tour Terral 2015 és, sens dubte, la gira més esperada dels últims temps tant a Espanya com a Amèrica. La gira significa el retorn del cantant i compositor malagueny als escenaris.





L'exitós àlbum Terral va aconseguir número 1 de la llista pop en la seva setmana del llançament. A Espanya va entrar directament al número 1 de vendes superant la xifra assolida amb els seus àlbums anteriors i aconseguint el Doble Disc Platí.



Terral és el tercer àlbum de Pablo Alborán més un acústic.

Amb tan sols 25 anys, Pablo Alborán ja és tota una referència de la música actual. A Espanya ha aconseguit 26 discos de platí (vuit pel primer disc, uns altres vuit per l'acústic i deu per l'àlbum de Tant).



Pablo ha estat l'artista més venut a Espanya el 2011, 2012 i 2013 amb més d'un milió de discos venuts.


És un artista que tot i créixer dia a dia com a compositor i cantant, segueix conservant la màgia i la frescor original que vam descobrir quan el vam escoltar per primera vegada en el seu sofà blanc.

Pablo Alborán ja ha presentat a Madrid el seu Tour Terral 2015 i el cantant ja ha començat la seva gira per Espanya. Va començar el 15 de Maig a San Sebastián i al dia seguent a Saragosa. Al Juny estarà a Madrid, a la Plaça de las Ventas on l'artista no ha actuat mai. També, acudirà a Barcelona al Palau Sant Jordi el 18 i 19 de Juny on ja va estar en la seva gira Tanto, on ell deia que era tot un somni, i a Málaga amb gran il·lusió ja que és la seva terra. Recorrerà 50.000 quilòmetres en aquesta gira.

Aquí deixo algunes fotos de Pablo en els seus concerts:










Carmen Estevez.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada