dijous, 21 de maig del 2015

Heroes Of The Storm (BETA In Development)

Avui us portem un  nou joc en desenvolupament, encara en fase BETA però és oberta

Heroes of the Storm (normalment abreviat com a HotS) és un videojoc penedesenvolupat per Blizzard Entertainment per a Microsoft Windows, i OS X. És un joc del gènere MOBA en el qual participen diversos herois de les sagues propietat de Blizzard : The Lost Vikings, Warcraft, Diablo, StarCraft i Overwatch. És un joc en línia d'accés gratuït (free-to-play), que obté beneficis oferint diferents tipus de micro pagaments dintre del propi joc per aconseguir millors herois.

Quan Blizzard va presentar per primer cop el joc a la BlizzCon 2013 va assegurar que no considera el joc un MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) o ARTS (Action Real-Time Strategy)" sinó que el considerar un tipus de joc diferent, amb una jugabilitat més àmplia; es refereixen a HotS com a un Hero Brawler (baralla d'herois). El joc va entrar en una fase d'Alfa tècnica el dia 13 de març de 2014, que acabà el 22 de setembre. El 13 de gener del 2015 començà la fase de Beta tancada, on s'hi pot accedir per invitació expressa de Blizzard o comprant un paquet d'herois i millores estètiques per al joc.


Els jugadors obtenen els herois desbloquejant-los amb diners virtuals guanyats dins el joc o els poden comprar directament amb moneda real (de manera que guanyen benefici). Cada setmana hi ha una rotació que permet que tothom tingui accés a diversos herois de forma gratuïta. Aquest herois tenen nivell de mestria, que va augmentant cada vegada que jugues amb un heroi fins al nivell 20, a mesura que vagis pujant de nivell vas desbloquejant aspectes o reacolorits tant de personatge com de muntures.

He pogut jugar un temps amb uns amics i, deixant una mica de banda algunes textures o el mini mapa que té lag, tot la resta està molt ben fet, fins i tot els servidors van molt bé, per esta en fase BETA. Jo el recomano molt i no és necessari un ordinador molt potent.


Pepe Carmona 3rA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada