dimarts, 21 d’abril del 2015

Un professor mort i quatre ferits a l’institut Joan Fuster.

Un professor ha mort i quatre persones han resultat ferides de poca gravetat després d'irrompre aquest matí un jove de 13 anys a l'institut Joan Fuster de Barcelona armat amb una ballesta. El jove és un alumne de segon d'ESO de l'institut. Segons han explicat a l'ARA els alumnes, aquest estudiant ha arribat tard a classe, passades les nou del matí, i ha irromput en una aula de segon d'ESO on s'estava fent classe de castellà. El noi hauria disparat a la cara de la professora de castellà amb la ballesta i l'hauria ferit, i després l'hauria atacat a l'espatlla amb un ganivet. També ha atacat amb el ganivet la filla de la professora, que era a la mateixa aula. Totes dues han resultat ferides. A més sembla ser que el jove duia un còctel Molotov .


Els ferits són dues professores i dos alumnes. Una de les professores ha estat atesa i donada d'alta al mateix lloc dels fets. Els altres tres ferits estan sent atesos a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona de ferides lleus i estan estables.

El mort, Abel Martinez Oliva portava 2 setmanes com a substitut d’un professor de Socials, i ha mort per intentar ajudar a una professora que tambe ha sigut agredida.


Esperem que això no torni a passar a cap institut, ja que és molt greu i donem suport a alumnes i familiars.







Joel Gallego, Carmen Estevez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada