dijous, 18 de desembre del 2014

Els nostres artistes preferits.

   
                                      Gemeliers                           Miley cyrus                            Rihanna
Data naixement            21 de febrer                          23 de novembre                      20 de febrer
Nom real                      Jesús i Daniel                        Destiny Hope cyrus                 Robyn Rihanna Fenty
Edat                             15 anys                                 22 anys                                    26 anys
Discs                            1                                          15                                            12
Temps de professió     10 mesos                               12 anys                                    10 anys




GEMELIERS
Jesús i Daniel Oviedo (Gemeliers) són dos nens de 15 anys que van participar a la voz kids i encara que no van guanyar, es van fer molt més famosos que la guanyadora o que altres artistes que porten més temps.
Ells ja eren famosos per un programa de televisió de Sevilla que es diu “Menuda Noche” des dels quatre anys fins als vuit, on els nens feien entrevistes a artistes famosos o cantaven.
Quan tenien onze anys van sortir en un programa d'antena 3 que es deia “ Quiero cantar”.
Actualment en totes les xarxes socials tenen més de 200k de seguidors, més que Auryn. El 16 de Març van treure el seu primer disc “Lo mejor está por venir” compost per onze cançons.
En només tres setmanes ha sigut disc de platí i d'or, estan per damunt d'artistes molt famosos com David Bisbal o Malú.
Han fet concerts i firmes de disc per tot Espanya, han anat a molts programes de televisió.
El passat 28 de Novembre van treure el seu primer llibre “Junts per una il·lusió” amb més de 200 pàg i moltes fotografies. En tan sols tres dies ja s'havia esgotat a tot arreu.
Actualment estan gravant el seu segon disc que sortirà després de nadal.
Ells viuen a Mairena del Aljarafe que està a Sevilla. Però com que tots els programes de televisió i la discografia estan a Madrid, viuen allà per una temporada, com és la capital de Espanya li estan més arreu de totes les ciutats.



MILEY CYRUS
Miley Cyrus és una actriu i cantant .El seu nom complet era Destiny Hope Cyrus.En realitat ningú l’anomenava pel seu nom, i ella va iniciar un procés legal per a camviar el seu nom a Miley Ray Cyrus.Ha partirticipat en la sèrie de disney channel Hannah Montana. De petita cantava amb el seu pare, BILLY RAY CYRUS, amb qui hi ha cantat. El disc de Hannah Montana 2 hi ha afegit el seu Meet Miley Cyrus.
Va néixer a Nashville, Tennessee, el 23 de novembre de 1992, filla de Leticia. Té un germà menor, Branson i una germana menor, Noah, que també és actriu.




RIHANNA
Robyn Rihanna Fenty, més coneguda com a Rihanna, és una cantant barbadiana. Va néixer el 20 de febrer de 1988, té 26 anys. Va néixer en una ciutat de Sanit Michael, a l’illa caribenya de Barbados. La seva música té influències com el RIB, Reggae, Dancehall, i Dance. El disc Pon de Replay va tenir moltíssim èxit. El 2004 va guanyar el concurs de bellesa Miss Combermere, interpretant la cançó Hero de Mariah Carey a l’escola Colours of Combermere. Ha treballat amb Ne-Yo, Jay-Z,  Ciara, Chris Brown, Sean Paul, David Jordan, Nicki minaj, David Guetta, Kanye west, Shakira, Eminem, Drake. És l’artista amb més visualitzacions al Youtube, on ja acumula més de 6 bilions. Ha rebut una gran quantitat de premis, entre ells els Icona de la música i Icona de la moda.
El primer senzill disc va ser “Pon de Replay”, va arribar a la posició número dos dins del Billboard Hot de 100 durant tres setmanes, sense poder ascendir fins i tot el primer lloc que ocupava llavors “We Belong Together” de Mariah Carey. 
 El seu últim disc va ser Stay de l'any 2014.



                                                                                                                  Alba, Yaiza i Cristina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada