dimecres, 28 de maig del 2014

Avantatges i desavantatges del centre.

Com a alumnes de l'Institut Marina des de fa tres anys, hem redactat i anomenat uns avantatges i defectes que hem trobat en el centre en aquest temps de treball..

Avantatges!
-Hi ha moltes aules per acollir la gent que estudia al centre.

-Hi ha molts ordinadors i projectors repartits per les aules i això garanteix tecnologia i permet poder fer més activitats que sense això no es podrien fer.

-La gent es preocupa per tenir sempre un claustre adornat i colorit.


-A alguns col·legis hi ha un pati petit, i al nostre tenim una carpa ben gran i més pati als voltants.


-Hi ha aules especialitzades per a diferents assignatures com: laboratoris de Física i Química i Biologia, aula de tecnologies, aula polivalent, que es fa utilitzar per a fer classes de tecnologies i aula de Visual i Plàstica.


-Hi ha molta lluminositat a las classes, però això a vegades pot ser un desavantatge perquè no ets pot veure la imatge del projector. Però per això posen cortines, tot i que encara no n'hi ha a totes les aules.

-Hi ha un ascensor que permet distribuir els alumnes amb lesió física a les seves classes corresponents.



Desavantatges!

-En si, l’ institut està molt mal fet. En lloc de fer un institut amb tres torres, hauria estat millor fer-ne un d’estàndard i rectangular amb dos pisos i així tindríem les mateixes o més aules. L’arquitecte va fer l’institut amb les tres torres perquè volia jugar amb els quatre elements de la naturalesa:  l’aire, l’aigua, el foc i la terra. I com es suposava que la serralada Marina ja estava representant l’aigua, les tres torres eren els altres tres elements. Però encara així nosaltres pensem que seria millor de la nostra manera. 


-No hi ha cadires suficients a cada classe a principi de curs.

-Hi ha xiclets a sota de LA GRAN MAJORIA de les taules.



- L’Internet no arriba a totes les aules.

- La calefacció no escalfa suficient.

-Algunes finestres no s’obren, però s’haurien d'obrir totes per quan fa molta calor. Totes s'haurien de poder obrir amb maneta.

-No hi ha cortines a totes les torres, però sabem que l’ampa te la intenció de posar cortines a les aules que falten.




-No s’escolten els altaveus a totes les classes, hi ha classes que son d’informàtica i hi ha vegades que hi ha problemes per fer classe.

-Hi ha molta gent per cada classe, nosaltres creiem que haurien de fer més grups per cada curs.

-Es colen molts coloms, ja que hi ha uns forats suficientment gran per que passi un colom, encara que hi ha unes xarxes que eviten que entrin tants, i aquesta situació ha millorat molt.



-L' ascensor no te accés a totes les aules, perquè només puja al costat d'una torre, però si que es pot anar a la PM (aula de Visual i Plàstica) i als laboratoris.


   
En la nostra conclusió, pensem que la forma de l'institut és original però té defectes importants. També té uns quants avantatges que altres centres no tenen.


                                                                                 Alex Guerrero Moraño i Marc Navajas Cervero 

1 comentari:

  1. Gran veritat. L'institut Marina, com tots els altres, te els seus defectes i les seves virtuds i tothom té dret a conèixer-les.

    ResponElimina