dilluns, 25 de novembre del 2013

El nostre Blog fa 2 anys!

Dimecres 16 de novembre de 2011 el primer equip de redacció del nou blog AniraM de l’institut Marina va fer la seva primera publicació donant la benvinguda a tothom al blog: Clica Aquí!

Aquesta iniciativa va ser per modernitzar una mica la revista del nostre institut ja que sempre havia sigut en paper. Els 15 que van fer que aixo comencés a funcionar van ser: Mimount, Joana, Manel, Nerea, Carlos, Cristina, Marta H., Samia, Ana, Marta S., Miriam, Alina, Uxía, Dana i Aida. Tots de 2n d’ESO en aquell any. Ara ja fan 4t! Ha passat dos anys des d' aquell moment i el bloc del nostre institut ha avançat moltíssim!

Aquí us deixo la informació de les nostres seccions i el que hem anat publicant fins ara: 

Sortint de la rutina: En aquesta secció, com diu el seu títol, publiquem coses que no tenen molt a veure amb el nostre institut, com podria ser estrenes de pel·lícules, concerts, etc... 26 publicacions.

•Activitats: En aquesta secció podreu trobar un món d’activitats que hem fet al nostre institut, com un campionat de voleibol, concursos de Sant Jordi, manualitats, etc... 16 publicacions.

•Fotos de grup: En aquesta secció publiquem totes les fotos de grup que ens han fet al llarg dels cursos. (Aquesta secció és la més visitada de la revista). 20 publicacions.

•Entrevistes: En aquesta secció publiquem entrevistes que s’han fet a alumnes o professors que ens han semblat interessants. Aquesta secció és molt escollida pels redactors perquè és molt entretinguda i divertida. 19 publicacions.

•Excursions i sortides: En aquesta secció publiquem fotos d'excursions que hem fet o han fet els nostres companys d'altres cursos. També hi posem on hem anat , quan, etc. 16 publicacions.

•L'equip de redacció diu...: En aquesta secció publiquem informació que fem en el nostre institut, com pot ser la incorporació del nou equip de redacció, felicitacions, etc. 12 publicacions.
•Passatemps: En aquesta secció publiquem aquest tipus de jocs que ens semblen interessants i que us poden entretenir, com ara efectes òptics, sopes de lletres, endevinalles, etc. 10 publicacions.

•Enquestes: En aquesta secció publiquem enquestes de tot tipus, sobre l'institut, esports, jocs, etc. 6 publicacions.

•La secció dels artistes: En aquesta secció publiquem dibuixos i manualitats que han fet nois i noies del nostre equip de redacció i del nostre centre. 5 publicacions.
•Opinió: En aquesta secció publiquem opinions sobre assumptes interessants com el tabac, discriminacions, debats sobre consoles, etc. 5 publicacions.

•Treballs de Recerca: En aquesta secció expliquem els treballs i les exposicions que han fet els alumnes de 2n de Batxillerat sobre assumptes molt diversos i interessants. 5 publicacions.

Aniram AirWays: En aquesta secció publiquem informació d'altres països que segurament coneixen poca gent i són molt curioses. 4 publicacions.

•Videojocs: En aquesta secció publiquem informació i història sobre jocs molt populars entre els joves i no tan joves. 3 publicacions.

•Manualitats: En aquesta secció publiquem manualitats que els nostres companys de redacció fan, com polseres, etc... Aquesta secció és molt nova, per aixo només hi ha una publicació, però ben aviat en tindreu més. 1 publicació.

En aquesta revista digital han treballat uns 65 alumnes al llarg de 2 anys (uns 12 o 13 alumnes per trimestre). Molts alumnes han escollit aquesta optativa un altre cop perquè els va agradar molt el primer cop que la van escollir.








 
En aquest moment AniraM és dirigida per alumnes de 3r d'ESO, però durant els dos primers cursos van ser alumnes de 2n d'ESO els qui van formar els diferents equips trimestrals de redacció.
Esperem que AniraM continuï publicant-se molt més temps i que els equips de redacció que vénen s'ho passin molt bé.

Chema Fernández

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada