dimarts, 7 de maig del 2013

Els del Marina prefereixen el pop


Som tres noies de 2n d'ESO: la Miriam Leal, la Miriam Benamari i la Karina Zambrana, que hem fet una enquesta sobre el tipus de música que més agrada als alumnes de l'IES Marina. Hem anat passant per un curs de cada classe de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat.
Al final ho hem aconseguit, us presentem les enquestes...!!!



Aquesta gràfica representa el tipus de música que agrada
més a cadascun  dels cursos de l’INS Marina
A partir de 3r d’ESO el pop ha sigut el més votat de tots, però a primer cicle la música electrònica és el més escoltat.





Aquesta és la gràfica de 1r ESO. La música electrònica ha sigut la més votada de tot, però el Pop ha quedat en segon lloc per només dos vots.
A aquest alumnes de 1r no els agrada gaire la música llatina.





Aquesta gràfica és de 2n d’ESO.
En aquets grups els més votats han sigut  el Rock i l’electrònica, que han quedat empatats, i per un sol vot de diferència el Pop i la Música Llatina van quedar empatats en el segon lloc, i el menys votat  ha sigut Rap i altres tipus de música.



Aquesta gràfica és de 3r d’ESO.
Es veu clarament que el Pop ha sigut el més votat de tots i amb 6 vots de diferència hi ha l’electrònica. El menys votat ha sigut el Rap que no agrada gaire a aquests grups de 3r d’ESO.





Aquesta és la gràfica de 4t d’ESO.
Amb diferència de 2 vots el Pop ha sigut el més votat de tots, després vindria la Música Llatina i el menys votat ha sigut el rap i altres tipus de música.





Aquesta gràfica és de 1r de Batxillerat.
En aquesta es veu com el Pop supera tots els altres tipus de música, però l’electrònica s’ha quedat a 3 vots. El que no agrada en absolut és el Rap, que no té cap vot.





Aquesta gràfica és de 2n de Batxillerat.
Amb onze vots el pop i el rock van quedar empatats, i amb tres punts de diferència ha quedat l’electrònica en tercer lloc, el menys votat ha sigut el rap amb un sol vot.





Hem fet a aquesta gràfica perquè els alumnes de l'IES Marina han escollit el Pop com a tipus de música que més agrada.
Entre els cantants que hem proposat Rihanna ha sigut la cantant més votada, seguida per un grup, One Direction i per últim Lady Gaga i Justin Bieber que han tingut els mateixos vots.



Com que Rihanna ha sigut la cantant amb més vots a continuació us presentem una petita informació sobre ella.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada