dimarts, 28 de maig del 2013

El grup de teatre TELL

 La millor cosa que podem fer és viure i disfrutar el que estem vivint ara mateix”


El grup de teatre TELL (Teatre Estable de La Llagosta) va sorgir al 2008, després que un grup d’alumnes de l'IES Marina que havien estat fent teatre durant els seus estudis, van voler mantenir la tasca i crear un grup estable. Així va néixer el TELL. I no paren de fer coses: fa poc van obrir una escola de teatre. També han format altres grups de teatre, com per exemple el JUMP, i han organitzat casals d’estiu. Vaig entrevistar Jaime Calvet, director del grup, amb la intenció de conèixer el TELL:

-D’on va sorgir la idea de muntar el grup?
- Va sorgir ja fa més de 5 anys, quan formàvem part del grup de teatre de l'IES Marina, fèiem ROMEO Y JULIETA i era l’últim any que estàvem al IES Marina per a la majoria del grup, però no volíem deixar de fer teatre, així que es va crear el grup de teatre TELL.

-Segons m’he informat heu fet altres grups de teatre, quins són?
-Tenim un grup d’adults que es diu JUMP, un altre d’adolescents que és el TELL JUNIOR, i estem formant un nou grup per a nens de 6 a 12 anys.

-Heu format una escola, quines classes s’hi fan?
- A l’escola de teatre TELL s’imparteix: dansa oriental, clown, educació musical, cant, interpretació, dansa-teatre i un munt més d’activitats associades a l’art del teatre en si.

-De totes les obres que heu portat a escena, quina va ser la més difícil?
L’última, perquè van ser quasi 4 hores d’espectacle, amb un sopar a càrrec d’un càtering.
-Quina va ser la que va tenir més públic?
-Rent, perquè se’n van fer 4 funcions.

-Quines obres heu fet amb els casals d’estiu?
-El primer any es va fer HIGH SCHOOL MUSICAL i el segon any es va fer DOS MUNDOS, d’homenatge al grup de teatre TELL, ja que va ser una obra pròpia.


-En quines obres esteu treballant?
- Això és secret!

-Quina és l’obra de la qual heu quedat més satisfets?
-SPECTACULAR, SPECTACULAR perquè va ser un espectacle amb una gran varietat d’artistes

-Quin futur li veus al TELL?
-No sé el futur que tindrà, però sí que tenim clar que la millor cosa que podem fer és viure i disfrutar el que estem vivint ara mateix.

-I als altres grups de teatre que heu creat?
-Només diré que tenen un bon futur, no sé com acabarà tot, però sí que les persones que tenim ara mateix disfruten cada moment.

-I al teatre en general?
-Bufff, això ja ès un altre tema, més polític que artístic (riu).





Jo crec que el grup de teatre TELL continuarà creixent cada vegada més. Segurament en el futur seran persones diferents o, encara que siguin les mateixes, el que està clar és que el TELL encara durarà molts anys.


Aquesta es la cronologia d’obres que ha fet el TELL i els altres grups de teatre creats per ells:


Rubén  Mateo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada