divendres, 19 d’abril del 2013

VALORACIÓ DEL PARTIT D’ANADA DE LES SEMIFINALS DE COPA DE CAMPIONS ENTRE EL BAYERN DE MUNICH-F.C.BARCELONA DIA 23 D’ABRIL A LES 20:45


El Barça arriba a la ciutat de Bayern per a guanyar, no val perdre ni empatar. L’altre partit serà entre el Borussia Dortmund-Madrid.
Encara que Messi es va lesionar, li acaben de donar l’alta mèdica i els metges diuen que les proves han sigut satisfactòries i té l’aprovació per jugar el partit.



Amb les baixes de Puyol (per lesió) , Adriano (acumulació de targetes) i Mascherano(per lesió), Tito ha d’improvisar un company per a Piqué per a jugar el partit, pot ser que la millor opció sigui Bartra, però també pot posar Busquets o Song de centrals.
Sent del Barça, confiem plenament en l’equip, creiem que té moltes possibilitats de anar-se’n a la final de Wembley i ficar-li una maneta al Madrid.
L’altra semifinal serà entre Borussia-Madrid. Creiem que el Madrid té moltes possibilitats de guanyar, però ens és igual, confiem plenament en el Borussia i en els seus bons i joves jugadors.
Visca el Barça!!!
Cristian Cordero Torres i Ahmad Benhaddi Badr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada