dijous, 4 d’abril del 2013

PSG - BARÇA (ANADA DEL QUARTS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS)

EL PARTIT VA ACABAR AMB UN EMPAT (2-2) PERÒ AMB LES LESIONS DE MESSI I MASCHERANO.
El Barça sabia que havia de ficar un gol per anar a Barcelona i que el PSG hagués de fer més d’un gol per guanyar. A més, amb l’arribada de Tito a la banqueta, el Barça volia el partit, volia guanyar-lo pel Tito.

El partit va començar molt bé pel PSG, perquè quan el Barça tenia la pilota, amb possessió, la perdien i el PSG ho aprofitava i creava una contra boníssima. I Valdés va haver fer moltes bones parades a contracops i faltes.
Quan tots pensaven que anava a marcar el PSG, en un còrner Alves li fa una molt bona passada a Messi perquè afuselli la porteria de Sirigu (porter del PSG). Desprès d’aquest gol, Messi va xutar a porteria, i en l’intent, es va fer malbé en el bíceps femoral i es va lesionar. Es va conèixer que la lesió era per tres setmanes.

En la segona part es trobava a faltar a Messi perquè, amb Alexis, Cesc i Villa, va ser molt difícil crear ocasions de gol i el PSG ho va aprofitar bé perquè en una falta llançada per Maxwell, Thiago Silva remata de cap al pal i Ibra marca el gol de l’empat en claríssim fora de joc.
En acabar el partit, seguia en constants contracops del PSG però en una jugada del Barça en què li donen la passada a Alexis, ell estava sol contra el porter i li fan penalti i el marca Xavi. L’àrbitre, en un partit que, en la nostra opinió, va ser un desastre, ja que va deixar que el PSG fes moltes faltes sense xiular-les ni amonestar-les. Al final el PSG, després que l’àrbitre afegís 4 minuts, va marcar gràcies a Matuidi, ja que el seu xut va donar al peu de Bartra i la pilota es va ficar dins de la porteria de Valdés.
Al final, aquest partit acaba amb mal sabor de boca per al Barça, simplement perquè tenien el partit a les seves mans, però al final es van trobar amb un empat i les lesions de Messi (3 setmanes) i Mascherano (6 setmanes).