dimecres, 17 d’abril del 2013

Assassin's Creed II

Continuem amb la secció. Avui us presentarem un joc bastant diferent de l'Uncharted, ja que l'Assassin's Creed passa a l'època medieval.

 Assassin’s creed II




Característiques:  Assassin's Creed III convida als jugadors a experimentar la història no explicada de la Revolució nord-americana a través dels ulls d'un nou assassí, Connor Kenway. Dissenyat des de zero al llarg de més de dos anys, Assassin's Creed III té l'oportunitat de portar una de les franquícies més estimades dels videojocs a noves altures.

Sinopsi: La història pren lloc en la revolució nord-americana, específicament en l'any 1777. La guerra entre assassins i templers ha estat implicada en la Revolució nord-americana. Un jove meitat nadiu americà i meitat britànic és atret cap a la lluita contra la tirania, quan el seu poble és atacat per colonitzadors. La història abastarà 30 anys de la vida de Connor, de 1756 fins a 1783. La ciutats que s'exploraran seran Boston i Nova York, així com els voltants fronterers en un món obert ple de boscos, pendents, cingles, rius, pobles i els assentaments de Lexington i Concord.


Continuació de la saga
El desenvolupament sobre Assassin's Creed III va començar gairebé immediatament després del llançament de Assassin's Creed II el 2009, per un equip de desenvolupadors Sènior d'Ubisoft, ha estat en desenvolupament durant 3 anys, més que la primera part de la saga.

Gènere: Acció /aventura a l’ era medieval.

Plataformes: PS3, XBOX 360, PC, NINTENDO DS, PSP.

 Dani Escobar  i  Germán Ginés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada