dimecres, 16 de gener del 2013

COM SÓN LES OPTATIVES DE 2n d'ESO?

Durant aquests dies, els alumnes de 2n d'ESO han d'escollir quina nova matèria optativa volen cursar a partir del 29 de gener. Per ajudar-los en la tria, un grup de l'equip de redacció ha recollit informació sobre les diferents optatives. Aquí la teniu:


Taller de Teatre (professora: Alba Oliveras)
 
És una optativa que consisteix a iniciar els alumnes en les arrels del món del teatre. Els alumnes mostren bastant interès per l’optativa perquè els agrada interpretar. La professora diu que necessita molta paciència per donar la classe. Als alumnes els agrada l’optativa, si bé alguns diuen que vegades  s’avorreixen, però la majoria la recomanen perquè és entretinguda.
 
Francès (professor: Josep Lladó)
És una optativa que consisteix a aprendre la llengua francesa. El professor diu que alguns alumnes mostren interès per aquesta llengua i molta iniciativa. No li costa fer la classe perquè els alumnes estan bastant atents. Alguns alumnes diuen que els resulta fàcil.
 



Esports Col·lectius (professor: Jordi Pijoan)
És una optativa que consisteix a repassar tots el esports col·lectius: bàsquet, futbol, hoquei... Al professor li resulta bastant fàcil donar la classe perquè els alumnes mostren interès. Als alumnes els agrada bastant l’optativa perquè és força divertida.

 
Coral (professor: Víctor Beltran)
És una optativa que consisteix a cantar. El professor diu que li costa una mica donar la classe perquè els alumnes no mostren molt interès per la matèria, però els alumnes pensen -si més no alguns- que encara que no sempre sigui divertida és molt fàcil.

 
Aula de Acollida (professora: Ester Pascual)
 
És una optativa especial que consisteix a ajudar als alumnes que vénen de fora a adaptar-se a l'institut i també se'ls ensenya a parlar català. La professora diu que els alumnes mostren interès perquè volen aprendre el català. Els alumnes pensen que hi ha coses mes fàcils que d’altres, però que en general és fàcil.
 
Taller de Matemàtiques (professor: Ángel Millán )
És una optativa per reforçar els estudis de les matemàtiques. El professor diu que els alumnes estan atents a classe, però no mostren molt interès per l'optativa. Els alumnes ens han dit que l'optativa els ajuda a repassar les coses que no entenen a la matèria de mates.

 
Taller de Revista (professora: Isabel Satrústegui)
Aquesta és una optativa que consisteix a fer que els alumnes es posin a la pell d'uns reporters per fer reportatges, entrevistes, enquestes... La professora diu que no tots els alumnes mostren el mateix interès per l'optativa, però que els sol agradar anar preguntant a la gent.
Joel Fernández, Víctor Lara, Emmanuel López i Marc Navajas


 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada