dimecres, 9 de maig del 2012

MARINERGO SLS, L'EMPRESA SIMULADA DEL MARINA


En aquest video s'explica què és una empresa simulada i podreu veure una mica del treball que fan els alumnes de cicle formatiu.


Manel Cruz Silvestre, 2nA

Com heu pogut veure en les fotos finals, per tal d'acostar al màxim els alumnes a la realitat del món empresarial, s'organitza una fira d'empreses simulades, a la qual van assistir els alumnes del Marina. Ens ho expliquen a continuació:


FIRA EMPRESES SIMULADES

La fira d’empreses simulades té com a objectiu la compra/ venda entre les diferents empreses simulades dels seus productes.

Les empreses simulades estaven presents amb els seus estands, en els quals podien ensenyar-nos els seus productes perquè els visitants en poguessin comprar, demanar informació etc...

Hi havia empreses que no tenien estands i estaven presents allà per anar de visita, agafar informació, comprar i intentar vendre els productes.

Nosaltres hi vam anar amb l’objectiu d´establir relacions amb les diferents empreses simulades, és a dir, donar-nos a conèixer, i intentar vendre els nostres productes. Però bàsicament el nostre objectiu era d’establir relacions i aprendre a relacionar-nos amb els treballadors de les altres empreses.
Per aconseguir-ho, el que fèiem era preguntar què venien, a què es dedicava l’empresa, etc. Ens ensenyaven i ens explicaven el catàleg amb les diferents característiques dels productes, preus i les qualitats, etc...

Una vegada ja elegit el producte, el venedor que ens atenia:

- Ens demanava la informació de la nostra empresa: el número del compte corrent, el CIF, el telèfon, l’adreça i la firma.
- D’altra banda, en el full de comanda, venien reflectits la quantitat del producte que adquirim i el preu.

L’experiència va ser molt interessant, perquè podíem establir contacte amb altres empreses, i vam aprendre a moure’ns nosaltres sols a l’hora de comprar.

Adelina Beatriz Vélez Ruiz
Ramon Martí Escorihuela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada